изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:36 EEST
ВЕЛИКДЕНСКИ ПОПЪЛНЕНИЯ В СМЕТКАТА НА АЛЕКС    
ОбществоВеликденските празници донесоха много светлина за 4-годишната Александра Маркова от Добрич, която се нуждае от лечение в Израел.


В банковата сметка на детето постъпиха нови 884 лева от две инициативи. 662 лева бяха събрани на благотворителен базар, посветен на Цветница и Великден. Базарът се проведе в магазин СВА в Дома на книгата, в него активно се включиха педагози и медицински сестри от детските ясли в Добрич. 222 лева пък бяха набрани по време на благотворителен концерт, който се проведе непосредствено преди празниците в Крушари. Той бе организиран от местното читалище "Йордан Драгнев". На сцената се представиха талантливите танцьори от младежкия ансамбъл "Златна Добруджа" с главен художествен ръководител Коста Георгиев. Много аплодисменти предизвикаха и изпълненията на Мирослав Марков - брат на Александра, и Ралица Димитрова, която е родом от Крушари. 
Това са поредните суми, които постъпват по банковата сметка на Александра в рамките на Великденските празници. Припомняме, че 1 000 лева дари Регионалната нотариална колегия във Варна, а 500 лева постъпиха от спортния благотворителен търг, организиран от колегата Руслан Йорданов. До момента за първия курс на лечение в Израел на малката Алекс са набрани почти 24 500 лева.
Тече усилена подготовка за поредната благотворителна проява в рамките на кампанията "Да протегнем на Алекс ръка!" - концерт с участието на поп звездата Миро. Той ще се състои на 30 април от 18 часа в Летен театър. Покани могат да бъдат закупени на касите на ВиК - срещу фронт-офиса на НАП, в ЦКБ, на Кооперативен пазар, в ЖК "Балик" и в магазин "Бои и лакове", в офиса на в. "Нова добруджанска трибуна" и на втория етаж на читалище "Йордан Йовков". Цената на входа е 5 лева.
Банковата сметка на Александра Маркова е:
IBAN сметка: в лева BG29UNCR70001502098286, BG23UNCR70001519928740 в евро, BIC: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк - клон Добрич.


 


Сходни връзки

ВЕЛИКДЕНСКИ ПОПЪЛНЕНИЯ В СМЕТКАТА НА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди