изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 03:03 EEST
ВЕСКО МАРИНОВ И ИЛИЯ ЛУКОВ ПЕЯТ В КАВАРНА    
ПразнициБарабанистът на Рони Джеймс Дио и мениджърът му ще почиват у нас

Каварна вече се подготвя за предстоящия си празник, като на връх Гергьовден кметът Цонко Цонев заедно с Веселин Маринов и народния певец Илия Луков ще прережат лентата на новата сграда на общината в морския град. Това съобщи кметът Цонко Цонев. Той добави, че след това двамата ще пеят на площада за жителите и гостите на града, който отбелязва празника си на 6 май. Вечерта пък концерт ще изнесе групата на Саймън Райт – “Рино Букет”. Той добави, че великият барабанист, който присъства лично на откриването на паметника на Дио в Каварна ще дойде заедно със съпругата си, както и с мениджъра на Дио - Стив Минарди. Тримата ще останат 10 дни на почивка у нас, като ще отдъхват в комплекс “Калиакрия” край Каварна.
Следващия ден - 7 май, Каварна посреща участниците в тазгодишното издание на международния маратон, в който както вече съобщихме, ще бяга на 10 км американският посланик Уорлик и изпълнителният директор на ПИБ Мая Георгиева. Наред с тях за наградния фонпд от 55 хил. долара сили ще мерят миналогодишният победител от Кения, както и над 10 от най-добрите маратонци от Кения, Мароко и Етиопия, каза още Цонев. Стартът на надбягването ще даде лично вицепремиерът Цветан Цветанов. Организаторите очакват тази година да бъде подобрен рекордът на трасето за време от 2 ч. и 16 мин., като на състезанието ще присъстват и Мюнир Яраш от Турция, член на европейската федерация по лека атлетика, отговарящ за електронното засичане на времето по цялото трасе на маратона.
 


Сходни връзки

ВЕСКО МАРИНОВ И ИЛИЯ ЛУКОВ ПЕЯТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди