изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ


ОВЕН - Насочете енергията си днес към всичко, което считате за важно, неотложно и истинско, като потиснете агресията и възможните недобри подбуди, зад които стоят чужди интереси.

ТЕЛЕЦ Ако макар и за миг установите напираща да ви обсеби злоба и агресия, навреме я спрете, за да не си навредите. Избягвайте рискованите начинания.

БЛИЗНАЦИ - Ограничете физическите натоварвания за сметка на интелектуалните. Възползвайте се от даденостите за постигане на нещо повече в живота си.

РАК - В резултат на усилена работа и сътрудничество с подходящи партньори ще представите доказателства в подкрепа на предложените от вас мерки за конкретни развития по социални, бизнес, икономически или други житейски въпроси.

ЛЪВ - Ако в делови план ви предстои работа по договаряне на споразумения, отложете подписването на важните документи за следващите дни.

ДЕВА - Обективната ви оценка на даденостите около вас ще ви позволи да планирате действията си с оглед на развитията. В някои отношения условията ще се променят, но гъвкавостта ви ще се прояви

ВЕЗНИ - Ще подновите работата си по проект, изместен от полезрението ви до сега. С променено мислене, наложено от новите условия около вас, ще насочите развитието на нещата в своя полза и ще напреднете в усилията си

СКОРПИОН - Бъдете толерантни и покажете уважение към колегите си, в напрегната ситуация адекватните действия на всички ви са важни.

СТРЕЛЕЦ - Радостни вълнения, свързани с постигната мечта или друго важно събитие ще направи деня ви по-специален. Но внимавайте и по-добре се владейте, възможно е от нездрави подбуди да проявите агресия.

КОЗИРОГ - По-малко се взирайте в недостатъците на другите и размишлявайте върху онова, към което ви тегли сърцето. Така по-лесно ще откриете своето място, което ще направи бъдещето ви по-добро.

ВОДОЛЕЙ - Денят е благоприятен за занимания с научна дейност, изследвания и занимания, които ви карат да се чувствате в мир със себе си. Ако оценките и мислите ви не се споделят от повече хора, не унивайте.

РИБИ - За своите нужди някои ще потърсят от вас подкрепа или разбиране, и няма да останат разочаровани. Находчивостта ви е безспорна и помага да намирате изход във всяка ситуация.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 27 АПРИЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди