изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:19 EET
Албена открива Гръцки ресторант    
Туризъм Поредната новост в кк Албена. На 14 май (събота) ще отвори врати новият  гръцки ресторант "Калиопа", намиращ се на плажната алея на кк Албена. Изцяло ново меню  с невероятни специалитети от гръцката, кипърската и средиземноморска кухни. Прясна риба, традиционни ястия и страхотни кулинарни изкушения могат  да очакват всички  гости на Албена.

 

Това не е всичко. Оркестър "Елада", който  пристига директно от град Солун, ще представя своята богата и разнообразна  програма всяка вечер между 19.00 ч и 23.00 ч. Четиримата майстори на гръцката музика и бозуки  ще радват гостите с невероятния си талант. 

Ресторант "Калиопа" е включен в системата на Dine Around.  Koнцепция -  абсолютна новост за Българското Черноморие.

 Dine Around важи за всички резервирали  почивка с минимум 7 нощувки в периода от 29.04 до 08. 07. 2011 г. и след 26. 08. 2011 година на програма All или Ultra All inclusive.

  За подробна информация и резервации се обърнете към  нашия call center:  0 700 12 110 ( на цената на един градски разговор);  сайта на кк Албена www.albena.bg ,  бюрата на Албена Тур в цялата страна, както и при пристигане на рецепцията на хотела. 

Споделете лятото с Албена!

 


Сходни връзки

Албена открива Гръцки ресторант | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди