изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:29 EEST
Започна организационно-техническата работа за изборите през 2011 г.    
НовиниВъв връзка с предстоящите в края на 2011 г. избори за президент и вицепрезидент на Република България и за общински съветници и кметове, и  съгласно  Изборния кодекс, организационно-техническата подготовка на изборите се осъществява от Министерски съвет, областните и общинските администрации във взаимодействие с избирателните комисии.

 

           

                        Съгласно указаните срокове, Областният управител Желязко Желязков издаде заповед за  определяне на организационно-техническия екип в Областна администрация Добрич, който ще отговаря за изпълнението на задачите, свързани с подготовката и провеждането на изборите. Ръководител на екипа е главният секретар Драгой Драгоев.

            Подобна стъпка следва да предприемат и общинските администрации. В писмо до кметовете, Областният управител подчертава, че от съществено значение е добрата координация в работата между централно, областно и общинско ниво. В срок до 5 май кметовете трябва да подадат исканата информация за създадените в техните администрации технически екипи, които ще извършват дейности, свързани с организацията на изборния процес и ще отговарят за взаимодействието с Областна администрация.

 

 


Сходни връзки

Започна организационно-техническата работа за изборите през 2011 г. | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди