изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:49 EEST
ПРОДАВАТ ХОТЕЛ В КРАНЕВО    
НовиниОт вчера стартира наддаването за хотел в Кранево, който се продава от частен съдебен изпълнител.


Наддаването ще продължи до 26 май. Урегулираният поземлен имот е собственост на Пламен Тодоров и Иванка Тодорова, а самостоятелният обект принадлежи на „Бенедикт Тур” ЕООД, става ясно от обявата.
Сградата, предвидена за семеен хотел, е изградена до груб строеж. Тя ес площ от 279 кв. м, а началната цена е 392 000 лева.
Към момента в сайтовете на компании за имоти и различни портали са обявени за продажба между 300 – 400 хотела на територията на страната, а за продажба от съдебни изпълнители на официалната им страница се предлагат 19 хотела.
Предлаганите хотели са предимно нови малки семейни хотели с категоризация от две или три звезди и с леглова база от 20 до 50 легла.
Над 85 процента от тях са построени по време на бума отпреди 3-4 години и са със спекулативна цел. Намират се предимно в периферията на летните и зимните курортни комплекси.
Около 70 процента от офертите са обекти, локализирани по презастроеното Южно Черноморие. Двойно по-малък е делът на предлаганите хотели по Северното Черноморие.
 


Сходни връзки

ПРОДАВАТ ХОТЕЛ В КРАНЕВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди