изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:01 EEST
Съдят лидер на СИЛА за порнофилми    
Новини Съдят лидер на Гражданския национален съюз СИЛА за производство на порнофилми. Това стана ясно, след като ден преди протеста срещу високите цени на горивата столичен всекидневник съобщи, че той е ръководен от двама педофили. Педофили няма, но 31-годишният Васил Цалта от Русе, който е главен координатор на СИЛА, е даден на съд в Свищов за порноиндустрия. Това поясни прокурорът по делото Любомира Минкова.

Подсъдими са и майка му Ценка Балканска (53 г.) и брат му Ивайло Цалта (29 г.). Последното заседание било преди 2 седмици, но се отложило, тъй като адвокатът на подсъдимите получил диабетна криза и припаднал в съдебната зала, уточни прокурор Минкова.

Според обвинителния акт тримата русенци заработили $ 280 000 от снимки на актови сцени в Свищов. Порностудиото бе разбито от полицията през 2008 г.

Васил Цалта и роднините му ще отговарят за фабрикуване на порнофилми от 2006 г. до 2008 г. за американския сайт “Свободен флирт”, уточни прокурорката. В студиото им се снимали 13 мъже и жени на възраст между 18 и 25 години. Те заставали пред камера срещу 500 лв. Когато разследващите “надникнали” в банковите сметки на Цалта, видели, че през 2006 г. от САЩ са му преведени по сметки в Чехия 140 000 лв. През 2007 г. - 110 530, а през 2008 г. - 160 000.

“В полицията досега съм влизал само да искам разрешение за протестите”, заяви Васил Цалта, запитан дали е бил арестуван за педофилия. Свидетелството му за съдимост, извадено наскоро за регистрацията на СИЛА, е чисто. Русенецът е безработен, живее на квартира и кара 19-годишен “Форд Мондео”, показа проверка на “Труд”. Жилището дели с 26-годишната си приятелка и плаща 400 лв. месечно. Тя работи на бензиностанция за 370 лв. заплата. Безпаричието принудило Цалта да прекъсне следването си в Русенския университет, където учил 3 г. автоматика и информационно управляваща техника. Той имал фирма за компютри и софтуерни продукти, но бизнесът се разсъхнал покрай кризата.

И друг организатор на протеста - Николай Гаргов (26 г.) , отговорник за Пловдив, е разследван за педофилия според столичния всекидневник. Но прокуратурата опроверга тази информация.

“Срещу него има само една преписка в районната прокуратура по сигнал за измама през 2009 г., но тя е прекратена поради липса на доказателства за престъпление през февруари м. г.”, съобщи говорителката на обвинението Галина Минчева. “Имам малка фирма за строителни дейности. Извършихме услуга на една госпожа, тя не искашe да си плати и подаде жалба. Направиха проверка и ме оневиниха”, обясни лидерът на пловдивския протест. Той никога не бил арестуван за педофилия. “Потресен съм от обвиненията”, каза той. http://www.trud.bg/

 


Сходни връзки

Съдят лидер на СИЛА за порнофилми | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди