изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 04:53 EEST
ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 29-ти април – 5-ти май 2011 година    
Времето В петък ще има променлива облачността и следобед на отделни места са възможни слаби превалявания от дъжд. Ще духа слаб до умерен вятър от север-североизток. Минимални температури ще са между 5-10, максимални 13-18 градуса.През почивните дни ще е предимно ясно и слънчево, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще е почти тихо. Преобладаващите минимални температури ще са между 4-9 градуса, максималните ще се повишават и ще достигнат до 17-22 градуса.

 

В понеделник облачността ще се увеличава и на места, след обяд се очакват краткотрайни валежи от дъжд с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен вятър от юг-югозапад. Топло с максимални температури 20-25 градуса. По крайбрежието с 2-3 градуса по-ниски.

Във вторник времето ще е топло. От запад облачността ще се увеличи и до края на деня ще завали дъжд, на места с гръмотевици. Вятърът ще се ориентира от запад до умерен. С него ще нахлуе по-хладен и дневните температури ще се понижат с 4-5 градуса. 

В сряда ще е дъждовно, а в четвъртък валежите ще спрат и облачността ще се разкъса. Дневните температури най-често ще са между 16-21 градуса.

Вълнение на морето около 2 бала. Температура на морската вода 10-13 градуса.

 

Деж.синоптик: Б.Маркова

 


Сходни връзки

ИЗГЛЕДИ ЗА ВРЕМЕТО ЗА ИЗТОЧНА БЪЛГАРИЯ за периода 29-ти април – 5-ти май 2011 година | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди