изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 07:47 EEST
ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ /ВИДЕО/


ОВЕН - Добре, че днес почивате, защото след това посрещане имате нужда от малко релаксация. Хубав ден за разпускане в приятна компания. Вечерта отново ви очаква забавление.
ТЕЛЕЦ - Днес определено настроението ви ще е на ниво. Седмицата завършва с много приятни събития. Радостта е във всяка ваша клетка, споделете го с околните.
БЛИЗНАЦИ - Ще ви се иска да си изкарате повечко време у дома, но това може малко да ви поизнерви. Опитайте да сложите в ред нещата си, без да влагате излишни нерви.
РАК - Хубаво е да се обадите на приятелите и близките. Един мил жест на внимание би ги зарадвал, а на вас би гарантирал добро настроение.
ЛЪВ - Хубав момент да направите необезпокоявани някои пресмятания относно идния месец. Всъщност самите вие прекрасно знаете, че сметките не винаги се оказват точно, но пък е полезно да го направите.
ДЕВА - Имате планове да направите твърде много неща, но дано всички включени в тях да са съгласни. Не се опитвайте да манипулирате другите, просто ги оставете да бъдат себе си.
ВЕЗНИ - Малко разсеяни ще бъдете днес. Добре, че можете да избягате от всичко, което ви тревожи. Опитайте да се повеселите, нищо че поотминаха повечето празници, настроението все още е на ниво.
СКОРПИОН - Трудно ще ви е да се разделите с приятелите си. Купонът продължава, така да се каже. Имате време да се подготвите за идната работна седмица, но къде е желанието...
СТРЕЛЕЦ - Доста амбициозни планове имате за днес, а и носите не малко отговорности. Не пренебрегвайте обещанията си, но се опитайте просто да бъдете себе си и то без излишни нерви.
КОЗИРОГ - Дано да успеете да осъществите пътуването, което сте желали. Ще се чувствате в много добра форма, пълни с планове и готови за авантюри.
ВОДОЛЕЙ - Днес ще си мислите за куп други неща, а не и за това, че трябва просто да се отпуснете и да се радвате на живота. Оставете грижите, все пак само началото на пролетта е.
РИБИ - Имате да споделите толкова много с хората около вас. Просто не се опитвайте да избягвате сериозните разговори и да увъртате, кажете как се чувствате, без да се изживявате като жертви.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 30 АПРИЛ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди