изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:27 EEST
Мубарак в депресия, заплашва го смъртна присъда    
По света Кайро, Египет /КРОСС/ Състоянието на бившия египетски президент е стабилно, но вече три дни той е в депресия, съобщава главният лекар на международната болница в Шарм ел Шейх Мохамед Фатх Алла, цитиран от ER.ru. Според информации на египетските медии, Мубарак категорично е отказал помощта на психотерапевти. Освен това, бившият президент е много отслабнал след постъпването си в болницата. В същото време, министърът на правосъдието на Египет Мохамед ал Гинди заяви, че Мубарак е заплашен от смъртна присъда, ако се докаже, че той лично е наредил да се стреля по демонстрантите.

„Безспорно, ако се докаже, че той е виновен за смъртта на протестиращите, може да бъде осъден на смърт. Мубарак може да е помилван единствено от новия президент. Ако аз бях президент, нямаше да го помилвам заради смъртта на 800 мъченика", заяви министърът. Според него съдбата на Мубарак ще зависи от показанията на бившия ръководител на министерството на вътрешните работи на Египет Хабиб ал Адли. Ако той заяви в съда, че бившият президент е заповядал да се стреля по протестиращите, това ще има ключово значение за хода на процеса.
Според министърът на правосъдието в скоро време ще бъде разпитана и съпругата на Мубарак, която е заподозряна в присвояването на обществени пари чрез неправителствени организации, които тя е ръководела.
 


Сходни връзки

Мубарак в депресия, заплашва го смъртна присъда | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди