изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 18:25 EEST
НАД 300 ДЕЦА ПЯХА И ТАНЦУВАХА С МИРО ЗА АЛЕКС    
Общество 6 580 лева бяха събрани на благотворителния концерт за Александра. 100 деца играха хип-хоп на сцената на Летен театър. Над 300 деца се качиха на сцената на Летния театър в Добрич и пяха и танцуваха с любимеца си - поп звездата Миро. Това стана в събота на поредния благотворителен концерт "Да протегнем на Алекс ръка!". Да подкрепят момиченцето, което се нуждае от лечение в Израел, дойдоха над 1 250 души. От продажбата на покани и касички за дарения бяха набрани 6 580 лева. Така събраните до момента средства за лечението на Александра в Израел са 32 130 лева.



По време на целия концерт цареше невероятно настроение. За емоциите несъмнено допринесе и топлото и слънчево времето - на пук на прогнозите за облаци, дори и леки превалявания. По традиция благотворителният концерт започна с песента "Да протегнем на Алекс ръка", изпълнена от децата от сдружение "Ръка за таланта" с вокален педагог Стефка Димитрова. Още две изпълнения на възпитаници на школата зарадваха многобройната публика - на брата на Александра Мирослав Марков и на Кристина Аврамова. Гости на концерта бяха възпитаниците на Гош "The center" от Варна, които взривиха публиката с разтърсващ хип-хоп. Бурни аплодисменти съпътстваха представянето на три чаровни момичета - Християна Дънкова, Гергана Великова и Ани Сарандева, от студиото за поп-рок певци при общински младежки център "Захари Стоянов" с вокални педагози д-р Божана Байчева и Цанимир Байчев. Публиката имаше възможността да се наслади и на прекрасните изпълнения на талантите от класа по поп и джаз пеене с ръководител Милена Пеева при СОУ "Св. Климент Охридски". На сцената се представиха трио "The voices" и квинтет "Новите". Бурни овации и викове на радост предизвика танцът "Чикаго" на чудесните момичета от зонална танцова организация "Алексия" с хореограф Севдалина Мавродиева-Нейкова. Със страхотна комбинация от песни и танци се представиха възпитаниците на арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и вокален педагог Анелия Иванова. За почитателите си пяха Михаела Евтимова и Ани Стоянова, а танцува балет "Палитра". Своеобразен рекорд за Добрич бе композиция, подготвена от хореографа Миглена Георгиева. В нея хип-хоп танцуваха 100 деца от "NNS crew" и "TBA crew". Най-бурните аплодисменти бяха за участника в "Байландо" Николай Дойчинов. След края на концерта децата разпънаха транспарант с надпис "NNS crew" и "TBA crew" всички за Алекс.
Естествено, кулминацията на концерта бе Миро, който взриви Летния театър. Още с излизането си той покани участниците и сцената се озоваха над 300 деца. Всяко от тях носеше в ръка снимка или лист и молеше любимеца си за автограф. Децата пяха и танцуваха от сърце с Миро, а публиката стана на крака и огласяше с писъците театъра. Поп звездата тръгна да пее сред зрителите, а феновете му го последваха ентусиазирани. Обграден от всякъде, дори Миро в един момент призна: "Не се чувам какво пея..." Сред прекрасните изпълнения на звездата публиката бе зарадвана с приятна новина. Водещият - актьорът Красимир Демиров, съобщи, че с концерта е почти набрана сумата за лечението на Александра в Израел и на колене благодари на всички, протегнали ръка на болното дете.
Организаторите на благотворителната кампания "Да протегнем на Алекс ръка!" изказват сърдечна благодарност на тези, благодарение на които се състоя прекрасният концерт. Това са община Добрич, в. "Нова добруджанска трибуна", в. "Добруджанска трибуна", радио "Добруджа", "Дарик радио", телевизия "Добруджа", "Добрич онлайн", "Добрич инфо", книжарница "Марина", ВиК, Висше училище Международен колеж, дамски клуб "Майчина грижа", парк-хотел "Изида". Организаторите благодарят и на ръководствата на няколко училища в Добрич, оказали изключително съдействие при продажбата на покани - ПМГ "Иван Вазов", СОУ "Св. Климент Охридски", ХГ "Св. Св. Кирил и Методий", Аграрна гимназия и ОУ "Стефан Караджа". НДТ

ОЧАКВАЙТЕ 15 СНИМКИ ОТ КОНЦЕРТА НА МИРО















 


Сходни връзки

НАД 300 ДЕЦА ПЯХА И ТАНЦУВАХА С МИРО ЗА АЛЕКС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди