изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 05:02 EET
RHINO BUCKET С КОНЦЕРТ В КАВАРНА НА 6 МАЙ    
Новини

 Празникът на Каварна - 6 май, традиционно ще бъде отбелязан с богата културна програма. Денят ще започне в 9.30 ч. с празнична литургия, отслужена в църква „Свети Георги”.  В 10.45 ч. ще бъде официалното откриване на новата административна сграда на Община Каварна. Тържественият концерт с участието на Илия Луков, Веселин Маринов и фолклорен танцов ансамбъл „Бизоне”-Каварна, ще започне в 11.30 часа на площада пред читалище „Съгласие”.



В 13.00 ч. пред Спортна зала „Олимпиада” ще състои изложба на Международната организация „Каракачанско куче”, която гостува за втора поредна година в Каварна. Кулминацията на програмата ще бъде концертът на легендарната американска група Rhino Bucket, който ще започне в 21.00 часа в центъра на Каварна. Входът е свободен за всички.
По повод празника на града - 6 май, сдруженията "ЕКО НОРД" и "Гетия Понтика" организират на 4 май от 16 часа акция за почистването на входовете и изходите на града от отпадъци, изхвърлени от недобросъвестни граждани. Сборният пункт за всички желаещи да се включат в екоинициативата е пред Кооперативна банка в Каварна.
На 7 май от 9.30 ч. започва Държавното първенство по маратон и Трети маратон „Каварна 2011” с награден фонд 70 000 лева. Очаква се в него да се включи посланикът на САЩ у нас Негово превъзходителство Джеймс Уорлик, а стартът тази година ще бъде даден лично от вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.
 


Сходни връзки

RHINO BUCKET С КОНЦЕРТ В КАВАРНА НА 6 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди