изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:29 EEST
5500 КАНДИДАТИ СЕ БОРЯТ ЗА 77 СТАЖАНТСКИ МЕСТА    
ИкономикаНад 5500 кандидати ще се състезават за 77 вакантни стажантски места, обявени от VIVACOM за 2011 г., съобщават от пресцентъра на компанията.

Това е осмата кампания, в която телекомът приема млади специалисти в девет основни дирекции – "Продажби", "Маркетинг", "Информационни технологии", "Експлоатация и архитектура на мрежата", "Финанси", "Човешки ресурси", "Връзки с обществеността", "Право и регулация" и "Снабдяване". "Стажът – една мегапродукция с твое участие" е надсловът, под който ще премине програмата през лятото на 2011 г., добавят още от телекома. Имената на одобрените за стаж студенти ще станат известни в края на май. От началото на юни пък започват първите стажове, които ще продължават по 3 месеца. Поради големия интерес към предишните издания на програмата, VIVACOM увеличава броя на стажантските позиции през 2011 г. с близо 25 %. Със същия процент са се увеличили и младежите, назначени на постоянна работа в телекома след миналогодишната кампания. За стажуването си в компанията студентите ще получават месечно възнаграждение.
 


Сходни връзки

5500 КАНДИДАТИ СЕ БОРЯТ ЗА 77 СТАЖАНТСКИ МЕСТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди