изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:03 EEST
ХОРОСКОП ЗА 4 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 4 МАЙ


ОВЕН - Ще направите деня си успешен, като се настроите на такава вълна. Не критикувайте, мислете позитивно и с добро за бъдещето си. Общуването с някого ще се отрази на поведението ви, правейки ви по-емоционални.

ТЕЛЕЦ - Проявявайки социалната си ангажираност, ще се включите в мероприятия, значими за повече хора. Ако има въпроси, по които мненията ви се разминават, изразете градивно несъгласието си, предлагайки конструктивни решения.

БЛИЗНАЦИ - Ще се включите в решаване на нечии проблем, което ще ви сближи с други хора. Добри развития на работен проект, договорености с партньори или друга ваша заетост, но и самостоятелните ви изяви ще са успешни.

РАК - Добре свършената работа ще ви донесе придобивки в материален план. В отношенията си с околните ще бъдете добронамерени и с чувство за хумор, с което ще привличате благоразположението им.

ЛЪВ - Постарайте се да запазите мира и спокойствието в отношенията си с обкръжението ви и най-вече с колегите, за да свършите служебната работа навреме и безпроблемно. Последното е важно заради сроковете и възнаграждението, което очаквате.

ДЕВА - Самостоятелните изяви ще се толерират, за това обмисляйте добре програмата си. Направете си планове, но не започвайте нищо ново. Имате интерес от разширяване на контактите си и най-вече в професионалната сфера,

ВЕЗНИ - Финансови затруднения ще ви направят по-гъвкави и активни в търсене на пътища за излизане от кризата. Обърнете внимание на семейството си, има въпроси, чието решение стои на дневен ред.

СКОРПИОН - Можете да повлияете на събитията днес, насочвайки ги в положителна за повече хора посока, за това бъдете добронамерени и позитивно мислещи.

СТРЕЛЕЦ Общите задачи ще бъдат успешни, ако не изтъквате на всяка цена заслугите си за развитието им и се съсредоточите върху своята част от плана. Перспективите са добри, с шанс за подобряване на финансите ви, но и не само тях, че ще натрупате опит и самочувствие.

КОЗИРОГ - Изразете отношението си към предстояща задача, въпрос или хора, без да влияете върху събитията едностранчиво. Поведението ви ще се оцени и донесе повече, отколкото предполагате, запазвайки в същото време активната си форма и темпо на живот.

ВОДОЛЕЙ - контролирайте деловите си ангажименти и под никакъв предлог не поемайте повече задачи отколкото можете обективно да се справите на този етап. Избягвайте споровете, които могат да се отразят негативно на текущата ви ситуация.

РИБИ - Заемайки различна от общата позиция по спорен въпрос, ще обърнете вниманието върху себе си. Не е нужно да се обяснявате много, ако считате, че сте прави, но е важно да сте еднакво обективни към своите и чуждите грешки.

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2014 Г. - ГОДИНАТА НА ЗЕЛЕНИЯ ДЪРВЕН КОН
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 4 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди