изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:29 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 05.05.2011    
ВреметоПрез следващото денонощие с умерен северозападен, в Източна България северен вятър в страната ще продължи да прониква хладен въздух. Времето ще се задържи предимно облачно и на много места с прекъсвания ще продължи да превалява дъжд. Утре още преди обяд в Западна България преваляванията ще спират, а след обяд и облачността ще се разкъса и до вечерта ще намалее до незначителна. Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 6° и 11°, а максималните между 12° и 17°.

Атмосферното налягане е по-ниско от средното за май – бързо ще се повишава.

Над планините ще се задържи предимно облачно, по билата и мъгливо. На много места ще превалява дъжд, а в районите с надморска височина над 1700-1800 метра – сняг. Ще духа умерен, по билата и временно силен северозападен вятър, с който ще прониква хладен въздух и температурите ще се понижават. Очаквана максимална температура на височина 1200 метра около 8°, а на 2000 метра – около 1°. По-късно след обяд над масивите от Западна България облачността ще се разкъса и ще намалее.

Над Черноморието времето ще бъде облачно. Преди пладне преваляванията временно ще спрат, но по-късно след пладне отново ще завали. Максимални температури на въздуха 14°-17°. Температурата на морската вода е 11°-12°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

 


 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 05.05.2011 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди