изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:36 EEST
След днешните мачове от 25-я кръг в българската в "А" група    
Спорт След днешните мачове от 25-я кръг в българската в "А" група

Левски победи Пирин с 3:2
Левски победи Пирин с 3:2 като гост. Мачът бе от 25-я кръг на „А” група и се игра на стадион „Христо Ботев” в Благоевград.
Двубоят започна отлично за домакините, които поведоха в резултат още в 6-ата минута, когато Цветков вкара за 1:0.
Малко по-късно гол на Гара Дембеле бе отменен, заради засада. В 33-ата минута Юлу Матондо възстанови равенството.
През второто полувреме в 66-ата минута Гара Дембеле вкара 22-я си гол в българската „А” група. Така, Левски поведе с 2:1.
12 минути преди края на мача Христо Йовов вкара за 3:1 в полза на Левски.
В 83-ата минута Иван Цветков вкара втори гол за Пирин, с което намали резултата. Но това не помогна на домакините за изравнят резултата.

Пирин – Левски започна с минута мълчание
Преди мача между Пирин и Левски всички на стадиона запазиха минута мълчание в памет на бившият президент на Българския футболен съюз Иван Славков – Батето. Той почина в неделя, а играчи, треньорски ръководства и фенове почетоха неговата памет. Най-вероятно всички срещи в „А” група ще стартират с минута мълчание.

Петров: Показахме характер
Треньорът на Левски Ясен Петров заяви пред камерата на РингБг, че неговия отбор е постигнал трудна, но важна победа срещу Пирин с 3:2. Той добави, че Левски е показал характер и за това е победил. Петров похвали Сержиньо Грийн, който игра на нетрадиционен за него пост като десен бранител.

Батков: Не отричам, че съм говорил с Димитър Димитров
Собственикът на Левски Тодор Батков остана доволен само от победата срещу Пирин с 3:2. Пред камерата на РингБг, шефът на „сините” каза, че се надява неговия отбор да вземе и трите точки срещу лидера в класирането Литекс в следващия кръг.
Батков не отрече, че Левски води преговори с треньора Димитър Димитров. Той допълни, че клубът разговаря с много хора по повод лятната селекция.

Ангелов: Точките за важни
Треньорът на Пирин Костадион Ангелов заяви след загубата от Левски с 2:3, че неговия отбор е загубил незаслужено мача. Пред камерата на РингБг, той каза, че точките са най-важни за Пирин, а не играта. Ангелов добави, че е оптимист за оставането на отбора в „А” група.

Статистика след Пирин – Левски 2:3:
Състави:

Пирин: Попев, Наков, Коемджиев, Башлиев, Костадинов (79 - Сандански), Р.Иванов, Д.Илиев, Воденичаров (69 - Карачанаков), Стойков (К), Цветков, Ганев

Левски: П.Илиев, Грийн, И.Иванов, Милиев, Минев, Димов (46 - Йовов), Гаджев (К), Тасевски (62 - Огнянов), Матондо (46 - Иса), Дембеле, Младенов.

Голмайстори: Цветков 6, 83-дузпа (П); Матондо 33, Дембеле 66, Йовов 78 (Л)
Жълт картон: Дембеле (Л)
Червен картон: няма

ЦСКА победи класически Калиакра
ЦСКА победи с класическото 3:0 Калиакра като гост в мач от 25-я кръг на българската „А”. Емил Гъргоров вкара първия гол за „червените” в 45-ата минута. Отново халфът бе главно действащо лице в 69-ата минута, когато подаде хубав пас към Грегъри Нелсън, който вкара за 2:0. Борис Галчев вкара третия гол в 75-ата минута.

Борисов: Доволен съм
Изпълняващият функцията треньор на ЦСКА Сашо Борисов остана доволен от победата над Калиакра с 3:0. Наставникът каза пред камерата на РингБг, че е щастлив от успеха и сподели, че крайният резултат е заслужен. Борисов добави, че ЦСКА е добре подготвен физически.

Здравков: ЦСКА е по-класният отбор
Треньорът на Калиакра Антони Здравков каза след загубата от ЦСКА с 0:3, че съперникът е бил по-класният отбор от двата. Пред камерата на РингБг, наставникът изрази надежда, че Калиакра ще може да се спаси от изпадане.

Литекс вкара четири гола на Сливен
Отборът на Литекс победи с 4:0 у дома Сливен в мач от 25-я кръг на българската „А” група. Шампионите спечелиха след попадения на Александър Барт (8), Георги Миланов (34), Момчил Цветанов (38) и Деян Джерманович (69). Така лидерите в класирането запазиха преднината пред втория Левски на осем точки.

Славия с четвърта поредна загуба
Отборът на Славия загуби за четвърти пореден в българската „А” група. „Белите” допуснаха поражение с 0:1 у дома от Черно море в мач от 25-я кръг на българската „А” група. Единственото попадение бе дело на Росен Колев с глава в 45-ата минута на двубоя.

http://m.focus-news.net

Миньор спечели срещу Академик
Отборът на Миньор победи с минималното 1:0 столичния Академик у дома. Единственото попадение в мача вкара Явор Въндев в 35-ата минута на мача.

 


Сходни връзки

След днешните мачове от 25-я кръг в българската в "А" група | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди