изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 18:01 EEST
Мария Каварджикова ще строи магистрала "Тракия"    
Новини Звездата на Народния театър е избрана в борда на "Трейс груп холдинг" - компанията, която спечели търга за строежа на магистрала "Тракия" между Стара Загора и Нова Загора, пише в. "24 часа". Това става ясно от публикуваното на борсата решение на общото събрание на групировката.

Заплатата на Каварджикова ще бъде 1200 лв. С влизането на актрисата в управлението се целяло подсилване на културата, която влизала в корпоративната социална отговорност на компанията, аргументирано е решението. Дружеството издавало български автори и финансирала постановки, а актрисата щяла да застане активно зад стойностни продукции.

Самата Каварджикова била изненадана от поканата. Тя се навила, след като разбрала, че няма да има нищо общо с пряката дейност на компанията. Само щяла да се среща с писатели, режисьори, сценаристи и актьори, за да преценява проектите им.

Освен 32 км отсечка от магистрала "Тракия" компанията строи и софийското метро, участва в консорциум за рехабилитация на жп линията Пловдив-Бургас, поддържа настилката на републикански пътища. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Мария Каварджикова ще строи магистрала "Тракия" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди