изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 04:04 EEST
МИЛЕН ПЕТКОВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ДОРОСТОЛ    
СпортСтарши треньорът на Добруджа Диян Божилов ще може да разчита на Милен Петков за домакинския мач с Доростол (Силистра) от първенството на Източната "Б" футболна група.

Както е известно, бившият национал доскоро лекуваше контузия и затова пропусна последните няколко срещи на "жълто-зелените".

"Милен ще бъде в групата за мача, може да бъде и в основния състав", каза Диян Божилов. В групата за мача ще е и Славомир Илиев, който също лекуваше травма. Треньорският екип на добруджанци няма да може да разчита на трайно контузените Павлин Тодоров и Явор Колев, както и на възстановяващия се Венцислав Желев. Срещата с Доростол ще пропусне и защитникът Здравко Петров, който е наказан за два мача за натрупани жълти картони. Заради късата резервна скамейка в групата ще бъдат включени момчета от юношеския състав. Сред тях ще е централният нападател Филип Филчев, който в понеделник вкара три гола на столичния Левски в двубой от Елитната юношеска група.   "Доростол е добър отбор. Въпреки кадровите проблеми обаче излизаме за трите точки. Крайно време е да прекъснем лошата серия и да запишем първата си победа за сезона", каза още Диян Божилов. 
 


Сходни връзки

МИЛЕН ПЕТКОВ ЩЕ ИГРАЕ СРЕЩУ ДОРОСТОЛ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди