изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 17:44 EET
Бивши кметове на Каварна станаха почетни граждани на общината    
НовиниС почетно гражданство бяха удостоени днес Атанас Маринов Атанасов и Стоян Калчев Воденичаров – кметове на община Каварна през периода 1973 – 1990 г. Решението е на Общински съвет - Каварна, като мотивът е, че развитието на всяка община е свързано с имената на хора, допринесли в различно време и в различна степен за това.



Почетният знак на Общината бе връчен на двамата бивши градоначалници от настоящия кмет Цонко Цонев по време на тържествената програма по случай Деня на Каварна – 6 май. Празникът започна в 9.30 ч. с литургия, отслужена в църква „Свети Георги”. След официалното откриване на новата административна сграда на Община Каварна, денят продължи с тържествен концерт с участието на Веселин Маринов, Илия Луков и фолклорен танцов ансамбъл „Бизоне” - Каварна.
Кулминацията на програмата е концертът на легендарната американска група Rhino Bucket, който ще започне в 21.00 часа в центъра на града. Входът е свободен за всички.
 


Сходни връзки

Бивши кметове на Каварна станаха почетни граждани на общината | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.51 секунди