изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 15:18 EEST
Кунева: България е същата като в началото на 90-те    
Политика Усещам необходимост да променя страната, но не знам дали сега или по-късно, лъкатуши бившият еврокомисар Спряганата за сигурен кандидат-президент Меглена Кунева направи аналогия между сегашното състояние на България и това отпреди 20-ина години. В тв предаването "Акценти с НБТ" тя видя страната, изправена преди нов вид преход.


"Сега България е в същото състояние, като в началото на 90-те години на миналия век. Тогава трябваше да решим накъде, с кого и как, тогава направихме преоценка на миналото си. Сега отново е така. Все още стоят въпросите "Кои са главните икономически партньори"", "Кой натиска копчето?", "С какви зависимости продължаваме напред?". Ясно е, че обвързаности има и ще има, но очевидно навлизането на човек без зависимости като мен, притеснява някои хора", коментира Кунева в "Акценти с НБТ".

Тя отрече слуховете, че е била човек на покойния Илия Павлов и обясни, че на разпространената в медиите снимка различна от нея дама споделя компанията на шефа на Мултигруп. "Аз съм доста по-ниска от нея, очевидно е, че ръстът й е далеч по-висок", защити се Кунева и добави: "През 2001 година, когато е правена снимката, бях на прекалено ниска позиция, за да може някой високопоставен да ме кани някъде".

Тя не скри, че е заинтригувана от възможността да се впусне в надпреварата за президентския пост, но продължи да пази в тайна окончателното решение за бъдещите си действия. "Усещам необходимост, но дали ще стане сега или по-късно... Мисля, че ако имаме интелектуален елит, чието мнение се чува, той ще промени страната повече, отколкото заемането на поредния пост", каза Кунева, оставяйки отворени вратите на всички възможни варианти за политическото си бъдеще.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кунева: България е същата като в началото на 90-те | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Кунева: България е същата като в началото на 90-те
Автор: Anonymous да 2011-05-07 @ 19:20 EEST
Овца !
България не е мръднала икономически от 90-те на сам !
Но поне сивото  вещество на българите се размърда !

Кунева: България е същата като в началото на 90-те
Автор: Anonymous да 2011-05-07 @ 19:30 EEST
Ti se haresvash ,no zashto balgarite ne te haresvat..........

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди