изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:02 EEST
Каварна спечели участие в европейски проект по програма „Европа за гражданите”    
Европейски съюзКаварненската рок група ACCESS ще вземе участие в рок фестивал в град Пиацола сул Брента (Италия) от 1 до 6 юли. Визитата е по покана на италианската община, която спечели проект по програма „Европа за гражданите” в партньорство с полския град Костчжин, организатор на фестивала „Пристанек Уудсток”, и Община Каварна, организатор на фестивала „Каварна Рок Фест”.

Община Каварна участва по изричната покана на италианския си партньор, като проектът е по мярка 1.1. „Побратимяване на градове” между общини, които желаят да организират фестивали заедно с други европейски градове.
Акцентът на фестивала в Пиацола сул Брента ще бъде поставен върху рок музиката, като важна задача на мрежата от побратимени градове ще бъде анализът на влиянието на музиката върху младите поколения. По време на събитието от 1 до 6 юли ще се проведат обсъждания по темите на проекта и ще бъдат подписани споразумения за побратимяване. Всяка от вечерите на фестивала ще включва изпълнения на съвременни млади изпълнители от страните на участващите партньори – Италия, Полша и България. Очакванията на организаторите са да се очертае бъдещо сътрудничество и да се подготви бъдещ мрежови проект.

 


Сходни връзки

Каварна спечели участие в европейски проект по програма „Европа за гражданите” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди