изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 10:01 EEST
ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ /ВИДЕО/

ОВЕН - Бъдете организирани и отговорни, за да се възползвате от положителния заряд на деня. Подходящо време за приключване на започнатите през предишните дни задачи.

ТЕЛЕЦ - Работете по текущите си дела, като обърнете повече внимание на отношенията си с околните. Ако сте внимателни, толерантни и отстъпчиви ще се радвате на взаимност и ще споделяте добри чувства.

БЛИЗНАЦИ - Не си позволявайте да правите оценка на чужди действия, без това да влиза в задълженията ви, не говорете празни приказки, бъдете нежни и внимателни.

РАК - В подкрепа на нуждите си ще получите хонорар, премия или бонус, които ще ви помогнат да се справите с текущите си задължения. Бъдете внимателни към всичко, което правите, счупеното е на лош късмет.

ЛЪВ - Организирано и отговорно работете по краткосрочните си задачи, за да се възползвате в максимална степен от позитивния заряд на деня. Предстоящи промени ще засилят активността ви, или чрез нея ще ги ускорите.

ДЕВА - Имате воля да се справите и с въпроси, създаващи ви повече стрес в ежедневието, а най-хубавото е, че в това ви усилие ще срещнете подкрепа от колеги и роднини. За други денят се свързва с подготовка на нов проект, но не стигайте до физическо или психическо изтощение.

ВЕЗНИ - Следвайки краткосрочните си цели и оставайки отговорни към работата и обкръжението си, ще успеете да се възползвате от добрите развития около вас.

СКОРПИОН - Ще се наложи да ускорите темпото, за изпълнение на срочна задача, но като цяло денят ви ще премине без изненади и сътресения. Няма да ви липсва подкрепа на колеги и семейството, което безспорно ще подобри настроението ви.

СТРЕЛЕЦ - Нечие внимание, любов, очаквано развитие и сполука ще направят деня ви по-слънчев и приятен. С позитивни мисли и действия ще успявате там, където другите не могат.

КОЗИРОГ - Старайте се да сте по-сдържани и да не коментирате лица и обстоятелства, които не ви засягат. Не се поддавайте на отрицателни емоции, напротив.

ВОДОЛЕЙ - Заменете тревожните мисли с позитивни и не създавайте излишно напрежение около себе си. Денят е хубав и подходящ за приключване на краткосрочни задачи.

РИБИ - В хубаво настроение ще посрещнете деня, и ако сте организирани, ще се ползвате с успех от даденостите му. Завършете започнатото и не предприемайте нови начинания.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ


Barry White - YOU"RE THE ONE I NEED - [Remix]

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 10 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди