изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:05 EET
ПРЕДПРИЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОМАРИТЕ    
НовиниОбластният управител на Добрич Желязко Желязков открива процедура за възлагане на малка обществена поръчка чрез договаряне с предмет на услуга "Извършване на комплексни обработки - ларвицидни и имагоцидни, за борба срещу комари в общините на територията на област Добрич – Шабла, Каварна и Балчик, през 2011 г.", съобщиха от пресцентъра на областната администрация.

Оттам уточняват, че губернаторът по повод предстоящия сезон на активна популация на комарите, вече е провел работни срещи с представители на трите черноморски общини, на  Гражданска защита, РИОСВ-Варна, Регионална служба "Растителна защита", Регионална здравна инспекция -Добрич, ОД "Земеделие" - Добрич, еколози и фирми за обеззаразяване. В резултат на разговорите се е стигнало до единодушно решение, че е наложително спешно реализиране на конкретни дейности за ограничаване на популацията на вредните насекоми. Като се има предвид, че всяко забавяне прави процеса на третиране неефективен, и може да доведе до вредни последици за здравето на населението, областният управител Желязко Желязков със свое решение откри процедура за възлагане на малка обществена поръчка "Договаряне с покана". Предмет на малката обществена поръчка е: "Извършване на комплексни обработки - ларвицидни и имагоцидни, за борба срещу комари в общините на територията на област Добрич – Шабла, Каварна и Балчик, през 2011 година", добавят от администрацията. Срокът за предоставяне на офертите в администрацията е 11 май.
 


Сходни връзки

ПРЕДПРИЕМАТ СПЕШНИ МЕРКИ ЗА ОГРАНИЧАВАНЕ НА КОМАРИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди