изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 03:01 EEST
ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД    
НовиниВчера се проведе заседание на Областния съвет по условия на труд, председателствано от зам.-областния управител д-р Катя Ганова, съобщиха от пресслужбата на областна администрация. Участие в него е взел и другият зам.-областен управител Тодор Георгиев.

Участниците са дискутирали Анкетна карта, подготвена от работна група от Областния съвет. Идеята е да се анкетират комитетите по условия на труд  във фирми и предприятия на територията на областта, с цел установяване спазването на съответните наредби в тази сфера, съобщават от пресслужбата, като уточняват, че решението кореспондира с превантивната и координираща функция на съвета, в качеството му на помощен орган към областния управител, който осъществява координация, консултация и сътрудничество при провеждане на политиката за осигуряване на безопасни и здравословни условия на труд на територията на областта.
Анкетите ще бъдат разпространени с помощта на синдикатите, работодателските и браншови организации, които в срок до 15 юни трябва да ги предадат в областна администрация за обобщаване на резултатите. Официалното оповестяване ще бъде направено на редовно заседание на Областния съвет по условия на труд в края на юни.
 


Сходни връзки

ЗАСЕДАВА ОБЛАСТНИЯ СЪВЕТ ПО УСЛОВИЯ НА ТРУД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди