изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:22 EEST
ЙОРДАН ЖЕЛЕВ И ДИМАНА МИТЕВА ЗАТВЪРДИХА ВОДАЧЕСТВОТО СИ    
СпортВ невероятно оспорван турнир бяха въвлечени десетте двойки от второто издание на турнирите за смесени двойки, включени в тенис веригата „Добрич 2011”.

В Първа група водачите в ранглистата Желев/Митева допуснаха загуба от Л. Владов/ Пл. Колева и едва не отпаднаха още в предварителната фаза на турнира.
В крайна сметка  с еднакъв брой точки и само с гейм преднина пред следващите ги два тандема, Желев/Митева се класираха за полуфиналите. Владов/Колева и баща и дъщеря Петкови се оказаха не само с еднакви точки, но и с еднакво геймово съотношение – нещо  твърде рядко срещано  при такъв формат на състезание. Директната среща помежду им натежа, Радо и Габриела Петкови се класираха за полуфинала.
В другата група нещата не изглеждаха по-малко драматични. До последната среща не се знаеше кой ще продължи във втория кръг. Новосформираният тандем Бердж Кешишян/ Мила Християнова успяха да надделеят над Светлин Вълчев/Ирина Митева с 5:2 гейма, а с това изпратиха двойката Миро Недялов/Зорица Гаич в другия полуфинал.
Полуфиналите сякаш изглеждаха предрешени. Желев/Митева – Недялов/Гаич  5:2.   Р.Петков/Г.Петкова – Б.Кешишян/М.Християнова  5:3.
На финала, набралите вече скорост Желев/Д.Митева, се наложиха над отлично представилите се в този турнир баща и дъщеря Петкови с 5:3 гейма.
Във временната ранглиста Желев/Д.Митева продължават да бъдат водачи с по 1300 точки, следвани от тандема Петкови с по 870 точки. Трети са Недялов/Гаич с по 720 точки.
На 23 май, понеделник ще се проведе третото издание на този турнир. Началото е в 10 часа на кортовете на СК „Простор”.
 


Сходни връзки

ЙОРДАН ЖЕЛЕВ И ДИМАНА МИТЕВА ЗАТВЪРДИХА ВОДАЧЕСТВОТО СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди