изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 19:27 EET
ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ


ОВЕН - Мислете за важните неща, които ви предстоят, като не омаловажавате грешките и пропуските си. Анализирайки ги, ще откриете верните решения, с които по-бързо ще постигате целите си.

ТЕЛЕЦ - Бъдете активни в работата си и не се притеснявайте да поемате нови предизвикателства. Разумни и смели, много от вас ще започнат нещо ново и печелившо.

БЛИЗНАЦИ - Смелите ви решения днес ще благоприятстват новите начинания и ще са полезни не само за вас, но и за повече хора. Вещината, с която работите и се справяте с трудностите внушава на обкръжението ви усещане за сигурност.

РАК - Съвместните ви действия ще водят до успешно решаване на професионален или друг въпрос, който стои пред вас. В същото време като не пренебрегвате делово предложение, ще отсявате нечии желания за въздействие или намеса в решенията ви.

ЛЪВ - Равносметката за отминали събития и действия ще ви помогне да вземете решения, които ще са правилни и водещи до добри резултати. Съумеете ли да се възползвате добре от създалите се обстоятелства, ще напреднете бързо.

ДЕВА - Новина, свързана със семейството, пряката ви заетост или с предстоящо пътуване, но във всички случаи ще ви мобилизира да направите най-доброто, и така ще бъде.

ВЕЗНИ - Направете си равносметка на работата и неудачите, колкото и да респектирате с интелект и информираност, има какво да подобрите, за да станат делата ви печеливши.

СКОРПИОН - С добро усещане за нещата, които ви предстоят, ще пристъпите към изпълнение на програмата си. Ако сте съобразили пропуските си с новите условия, ще ви бъде по-лесно да ги следвате, като не прехвърляте отговорностите си върху приближените ви.

СТРЕЛЕЦ - Чрез духовни, физически занимания и спорт ще се освободите по-лесно от стреса, а изпълнението на работните ангажименти ще ви отнема по-малко сили и време. Взетите решения ще бъдат правилни, стига добре да сте ги обмислили.

КОЗИРОГ - Активността и начина, по който възприемате предизвикателствата и новостите ще определят успехите ви днес. За това бъдете смели и амбициозни, добре обмислените ви решения ще водят до финансови и други реализации, които целите.

ВОДОЛЕЙ Покупка за дома ще ви направи доволни и по-сърдечни в отношенията с близките ви. Добронамереността ви ще оказва положително влияние и върху контактите ви на работното място и в социален план.

РИБИ - Откритостта в отношенията ще ви помогне да скъсите разстоянията и обедините усилията си с други за изпълнение на целите ви. Прагматично избягвайте конфликти, ще си спестите енергия, главоболия и пари.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 11 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди