изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 10:56 EEST
ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ /ВИДЕО/    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ /ВИДЕО/


ОВЕН - Денят е нееднозначен и в по-голямата си част труден, за това ще преминете с по-малко загуби през него, ако сте честни и открити. Анализирайте всяко нещо, което ви казват и избягвайте споровете, особено в семейството.

ТЕЛЕЦ - Ограничете общуването и спазвайте законността и реда, защото няма да липсват провокации, водещи към обратното. И още по темата: не доверявайте тайните си на никого, а най-малко на ласкатели и хора, имащи користни цели.

БЛИЗНАЦИ - В научната работа ще имате успехи, но не взимайте важни решения и не се занимавайте с глобални въпроси. Отложете подписване на важни документи и не се впускайте в рисковани начинания.

РАК - На работното място, изпити и лични изяви успехът ви ще зависи от способността ви да сте убедителни и искрени, което няма да ви затрудни. Въздържайте се от обещания, за да не се натоварите излишно.

ЛЪВ - Денят е подходящ за спорт и разтоварваща диета. Духовните занимания ще върнат силите ви и създадат душевен комфорт.

ДЕВА - Нови моменти в работата ще изострят вниманието ви върху тях, без това да отнеме от енергията ви. Ако в деловите си срещи проявите повече гъвкавост и готовност за сътрудничество, последващите развития ще ви удовлетворят.

ВЕЗНИ - Ангажираността ви с повече работа ограничава времето ви за срещи и развлекателни прояви, но всяко зло за добро. Денят крие рискове от измами, заблуди и разочарования, за това ограничените контакти ще ви спестят негативни емоции.

СКОРПИОН - Останете лоялни към партньорите си и хората, с които общувате, защото са възможни провокации, подтикващи към противното. Пазете се от заблуди, измами и не споделяйте пред всеки вълненията си.

СТРЕЛЕЦ - Ще търсите и намирате своето място в събитията покрай вас, но не подчертавайте на всяка цена позицията си, а по-често се допитвайте до мнението и на околните. Така ще избегнете разочарования, заблуди и лъжи.

КОЗИРОГ - Дано практичността ви помогне по-леко да преодолеете неясноти, заблуди и изкушения, които витаят в атмосферата, и от които може да калкулирате само разочарования и загуби.

ВОДОЛЕЙ Владейте емоциите си и не им позволявайте да определят поведението ви, а също е добре и да се въздържате откъм обещания. Интересно предложение, за някои от чужбина, което предстои да обмисляте.

РИБИ - Нееднозначно ще бъде въздействието на енергетиката на деня върху вас. Ще изразите мнението си по общ въпрос и най-вероятно с позициите си ще се противопоставите на другите.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 12 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди