изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:01 EEST
КЗК ГЛОБИ ДИРЕКТОРИТЕ НА БАСЕЙНОВИ ДИРЕКЦИИ    
НовиниОт пресцентъра на Комисията за защита на конкуренцията съобщиха, че е отменено като незаконосъобразно решение за прекратяване на процедура за възлагане на  обществена поръчка с предмет "Създаване на релефен модел и ГИС на речните легла на главните реки и главните им притоци в Република България и определяне на прилежащите им земи и заливаеми ивици".

Комисията е наложила и глоба в размер на по 5000 лв. на директорите на Басейновите дирекции в страната.  През 2010 г. е влязло в сила решение на КЗК, с което е отменено класирането и определянето на изпълнител на обществената поръчка и процедурата е върната на етап проверка на допустимостта на подадените оферти. Производството е образувано по жалба на "Консорциум за интегрално управление на води", който е обжалвал решение, с което възложителите прекратяват процедурата за възлагане на поръчката. Комисията счита, че обжалваното решение следва да бъде отменено и процедурата да бъде върната на етап допустимост на офертите на участниците, съобразно указанията на КЗК и ВАС.
 


Сходни връзки

КЗК ГЛОБИ ДИРЕКТОРИТЕ НА БАСЕЙНОВИ ДИРЕКЦИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди