изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:13 EEST
ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ


ОВЕН - Денят е отличен за всякакви начинания. Подходящо време за започване на нови проекти, строителство или просто да подреждате и градите планове.

ТЕЛЕЦ - Удачен ден за бизнес, срещи и постигане на споразумения от взаимен интерес. Сключените сделки ще ви носят дивиденти и лично удовлетворение.

БЛИЗНАЦИ Бъдете активни и не оставяйте сами, ако сте приключили със задълженията си. Разходка сред природата или среща с приятели, на кино или на концерт, ще ви бъде интересно и приятно.

РАК - В много отношения търпението ви е на изчерпване, и е време да го покажете, но без да пресирате отсрещната страна. Направите ли го, ще е стъпка напред, ако не, ще ви се даде да осъзнаете по-добре пропуските си.

ЛЪВ - Ако насочите енергията си към градивни цели без особени усилия може да имате успешни изяви в много посоки. Изберете това, което е важно за вас и не търпи отлагане.

ДЕВА - Последващите развития ще променят живота ви в положителна посока, стига да насочите енергията си към мирни и съзидателни действия.

ВЕЗНИ - Търпеливо ще работите и за укрепване на семейните отношения, интимните връзки и нови дела. Възникналите проблеми ще решавате бързо и лесно. Ще ви вълнуват преживяванията с човек, когото познавате отскоро.

СКОРПИОН - Във връзка със служебните ви или лични дела е възможно да тръгнете на път или да търсите вниманието на други хора. Неангажираните ще се решат на по-сериозна стъпка, очевидно проучвателният период ги е обнадеждил, или са отчели, че дълго е продължил.

СТРЕЛЕЦ - Възникналите проблеми ще решавате по-бързо и с лекота ще отхвърляте задачите си. Отношенията в семейството и роднините ще ви стимулират да развивате способностите си и заедно ще се радвате на успехите си.

КОЗИРОГ - Набележете конкретни стъпки и насърчавайте в себе си усилието ви да се справите с тях. Предстоящо събитие ще ви направи по-пестеливи в изразходването на бюджета ви.

ВОДОЛЕЙ - Бъдете приветливи в общуването си и ще се чувствате добре. Денят е подходящ и за нови начинания.

РИБИ - В добро настроение, ще ви бъде по-лесно да решите проблемите си с някого. Денят е подходящ и за друга активност, която ще ви носи дивиденти за дълго напред.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 13 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди