изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:05 EEST
България ще бъде домакин на конкурса Mrs European Union    
Мис & Мистър България спечели правото да бъде домакин на международния конкурс за красота „Mrs European Union”. Той ще се проведе в началото на септември 2011 година в луксозния комплекс St. George на Свети Влас. Представител за България на „Мисис Европейски съюз” е госпожа Меги Савова, която е и собственик и продуцент на конкурса Мисис България. В ролята на домакин ще влезе Елена Караколева – Мисис България 2010, която спечели международната титлата „Mrs European Union” миналата година.


   В тазгодишната надпревара ще участват най-красивите омъжени жени от страните членки на Европейския съюз. Те ще прекарат в страната ни една седмица, в рамките на която организаторите имат амбицията да ги превърнат в най-красивите посланици на родината ни. За тази цел се организира съпътстваща програма, която да ги запознае с историята, традициите, културата на страната и не на последно място с традиционното българско гостоприемство и умение да се веселим. Сред местата, които ще посетят, са легендарния Извор на победителите, Плиска и Велики Преслав.
  Според философията на „Mrs Universe”, дамите които представляват своите страни в състезанието за титлата, трябва да отговарят на много повече изисквания от това да са омъжени и красиви. Съвременната европейка е дама със самочувствие, кариера и семейство, която отстоява европейските ценности и е ангажирана с обществено значими каузи. Затова в задължителната конкурсна програма е предвидена кръгла маса, посветена на значимите за ЕС проблем, свързан с човешкитe права и ролята на жените в Европа днес. Участничките ще се включат и в местни благотворителни акции.
  Носителката на приза „Мисис Дама на годината” Дарина Кръстева, щеа се погрижи за приятното пътуване на дамите с „Дари Травъл”, Снежана Спасова и нейната винотека „Винтера” ще ги посрещнат с най-добрите български вина, а собственичката на Velmar Perla Мария Цонева ще ги окичи с нежността на истински перли. За конкурса вече се подготвя и специална серия бански костюми от компания Femi , която облича конкурса „Мис Италия”

erogance.eu

Венецуелка е новата Miss Summer International

Мисис Вселена 2010 е финландка

Късметлийската рокля на Ани

 


Сходни връзки

България ще бъде домакин на конкурса Mrs European Union | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди