изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:34 EET
Сър Алекс отряза Бербатов: Чичарито ще играе, докато станем шампиони    
СпортМанчестър, Англия /КРОСС/ Манчестър Юнайтед ще започне подготовката си за новия сезон в отсъствието на утвърдилия се като титуляр в атаката Хавиер Ернандес, разкри мениджърът на тима сър Алекс Фъргюсън пред местните медии. Докато останалите звезди на червените дяволи си почиват през лятото, Чичарито ще играе за националния отбор на Мексико на турнира Голд Къп и по-тази причина той ще получи по-голяма почивка от съотборниците.


Сър Алекс декларира, че Ернандес ще е титуляр, докато Юнайтед не спечели необходимата една точка, за да триумфира с рекордната 19-ата титла, а това означава, че дотогава Димитър Бербатов ще бъде резерва, тъй като Уейн Рууни е непоклатим в стартовите 11.

„Ако постигнем необходимия ни резултат утре, той ще получи почивка. Ако не го направим, той ще играе следващата неделя", категоричен е шотландецът.

За наше съжаление през втория полусезон Бербатов остава резерва във важните мачове на "червените дяволи", вероятно така ще бъде и за финала срещу Барселона на 28 май в Лондон.

 


Сходни връзки

Сър Алекс отряза Бербатов: Чичарито ще играе, докато станем шампиони | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди