изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 13:09 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ

ОВЕН - Изпитвате необходимост да реализирате някои свои идеи, свързани професията ви. Ще се наложи да преодолеете съпротивата на по-консервативно настроените колеги или клиенти.
ТЕЛЕЦ - Заредени сте с много енергия! Днес ще надминете себе си в областта, в която работите или се изявявате. Ще се чувствате щастливи и не приемайте навътре критиките.
БЛИЗНАЦИ - Днес вниманието ви трябва да е насочено малко повече към дома, семейството. В противен случай може да се сблъскате с недоволство от страна на близките.
РАК - Днес няма да ви спори особено това, с което се захванете. Най-вероятната причина е, че у дома имате проблеми, които ви пречат да се съсредоточите.
ЛЪВ - Един подарък ще подобри настроението ви, но за целта трябва да поканите някой на гости. Не се заравяйте в собствените си страхове и не се измъчвайте за това, което не сте успели да направите.
ДЕВА - Спокойно можете да приведете добре обмислените си планове в действие. Не очаквайте резултатите да дойдат незабавно, необходимо е повече време.
ВЕЗНИ - Ако имате съдружници в бизнеса са възможни конфликти с тях или неизпълнения на задълженията от страна на контрагенти. Това няма да се отрази неблагоприятно на финансовото ви положение.
СКОРПИОН - Ваши началници или висшестоящи инстанции могат да ви създадат проблеми, с които трудно ще се справите. Концентрирайте цялото си внимание върху работата.
СТРЕЛЕЦ - Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на съмненията да ви отклонят от това, което сте намислили. Бариерите пред вас са лесно преодолими, но трябва да бъдете по-умерени.
КОЗИРОГ - Денят ще бъде изпълнен с напрежение, няма да срещнете разбиране от страна на вашия партньор, ще бъдете на различни мнения. Има вероятност обстановката у дома ви да се успокои.
ВОДОЛЕЙ - Отношенията с шефовете ви днес ще бъдат обтегнати. Ще се опитате да неутрализирате напрежението. Ако сте допуснали грешки е добре да си ги признаете открито.
РИБИ - Днес сте настроени доста оптимистично, ведри сте и сте склонни да се шегувате и така внасяте много настроение около вас. Ще се справите отлично със задълженията си.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди