изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:55 EET
Заклаха певица с отвертка и я бутнаха в урва    
НовиниСветла от "Море от любов" наръгана в главата и сърцето. Трупът на зверски заклана 44-годишна жена бе открит захвърлен в дере край Никопол. Тялото на Светла Шекерова било заплетено в клони на дървета в 4,30 ч., след като се търкаляло по урвата.



Гледката била потресаваща, довериха полицаи пред "Стандарт". Жената била ръгана жестоко с нож или отвертка 7-8 пъти в главата, в плешката и в сърцето. След като я бутнал, убиецът захвърлил подире й багажа й, който се разпилял.

Пръстените по ръцете на жертвата са непокътнати. Джиесемът й също е намерен у нея. Светла, която е местна хубавица, пеела до късно в заведение, където свирел оркестър от Гулянци. Убита е на 100 м от дома й близо до руския паметник. Тя е женена за турчин – Ергун.

Неотдавна чрез телевизионното предаване „Море от любов” Светла Шекерова открила сестра си. Тя е сираче е от Павликени.

Новината разтърси крайдунавския град, хората са ужасени. „Тя е слънчев човек, имаше чуден глас. Само изверг може да й причини това” – смятат съседите на семейството. Светла се обадила два часа по-рано на мъжа си, за да я посрещне. Страхувала се от кучетата в махалата. Ергун излязъл да я чака. След като не се появила, набрал номера на телефона й. Тя вече не отговаряла, твърди той.

Ергун Шекеров е охранител в предприятие. Имат двама сина – единият е учител по музика в Никопол. Другият е безработен, припечелва от риболов в Дунав. Една от версиите, които проверява полицията е, че жената била проследена по пътя от ресторанта до дома й. През деня тя работила и като продавачка в павилион. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Заклаха певица с отвертка и я бутнаха в урва | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди