изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:45 EEST
ОБЯВИХА НОВИ ГРУПИ, КОИТО ЩЕ ЗАБИЯТ В КАВАРНА    
Култура Организаторите на традиционния Каварна Рок Фест – община Каварна и Лауд Консертс, обявиха още групи, които са потвърдили участие в тазгодишното издание на феста. Това са Opeth, Moonspell и Katatonia. Както НДТ съобщи вече, фестът ще се проведе от 15 до 17 юли, като билетите са вече в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg, в магазините на Office 1 Superstore, TBI, Orange, Tехномаркет, Мултирама, Пикадили, Германос и др.

 Цената на еднодневен билет за фестивала е 40 лв., a тридневният пропуск - 90 лв. На място пропуските ще бъдат по 50 лв. за един ден и по 100 лв. за трите дни на фестивала.
С потвърждаването на Opeth, Katatonia и Moonspell, програмата на Каварна Рок Фест 2011 е в следния вид - 15 юни - Paradise Lost, Sonata Arctica, DreamShade; 16 юни – Opeth, Tiamat; 17 юни - Arch Enemy, Moonspell, Katatonia,Suicidal Angels.
Оpeth е шведска метъл група, основана в Стокхолм през 1990 г. от Давид Исберг и Микаел Окерфелд. В началото те са опредляни като типичен скандинавски дет метъл проект, но впоследствие музикантите се впускат в експерименти и смесват метъла с влияния от джаза, блуса, прогресив рока и фолклорната музика. Последният албум на шведските виртуози от 2008 г. е номиниран за Грами, а всеки момент се очаква и чисто новият им, десети, студиен албум, който за сега няма име. Лисабонските готик метъли Moonspell се събират през 1992 г. и за съвсем кратко време си създават култов статус на една от най-отличителните метъл групи от Португалия. Групата е единствената метъл банда, достигнала първа позиция в класацията за в страната си и се радва на огромен успех в цяла Европа. Katatonia също са от Стокхолм и се сформират през 1991 г. Дарк метъл легендите ще стъпят за първи път в България, след един несъстоял се концерт у нас, миналата година. Последният албум на бандата е "Night Is the New Day” – 2009 г.
 


Сходни връзки

ОБЯВИХА НОВИ ГРУПИ, КОИТО ЩЕ ЗАБИЯТ В КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди