изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:15 EEST
"БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ" В ДЕНЯ НА СПОРТА    
ОбразованиеЗа седми пореден път в Каварна се проведе състезанието "Бързи, смели, сръчни", съобщиха от пресслужбата на община Каварна. Децата от подготвителните групи на детските градини "Радост", "Здравец", "Детелина" и "Слънце" – Септемврийци, мериха сили в три игри вчера в спортна зала "Олимпиада".

Мероприятието бе посветено на Деня на българския спорт и е част от спортната програма на община Каварна за месец май – обявен за месец на спорта.
Малчуганите демонстрираха отлични умения, благодарение на усилената си подготовка. В игрите бяха включени елементи от заниманията по физическо възпитание на подрастващите, които се усвояват в забавачките. Спортните умения бяха съчетани с песни и танци в почивките между отделните дисциплини. Призьорите бяха излъчени от четиричленно жури, като се оценяваха бързината, прецизността и точността. Досегашната статистика сочи, че най-много победи са завоювали възпитаниците от ЦДГ "Радост", които са спечелили първото място и тази година. Втори са се наредили, след оспорвана съпротива, ЦДГ "Детелина", трети - ЦДГ "Здравец, а след тях децата от Септемврийци. Организаторите от отдел "Образование, младежки дейности и спорт" на общинска администрация – Каварна, връчиха подготвените купи, грамоти, награди и лакомства за всички деца – участници в състезанието. Спортната зала се оказа тясна за родителите и близките на малките спортисти, дошли да подкрепят малчуганите.
 


Сходни връзки

"БЪРЗИ, СМЕЛИ, СРЪЧНИ" В ДЕНЯ НА СПОРТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди