изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:09 EEST
Намереното мъртво дете е било удушено    
Новини

 Окръжният прокурор на Варна Владимир Чавдаров съобщи, че първоначалните данни от аутопсията показват, че 6-годишният Стефан Стефанов, чийто труп бе намерен след тридневно издирване, е бил удушен. Устата на детето е била притискана с ръка, докато спре да диша, предаде Дарик радио, като се позова на информация от полицията. По тялото няма данни за сексуално насилие, предаде "Фокус".



Трупът на момченцето бил изхвърлен в черен чувал в канала, където беше намерен. Аутопсията за малко да не бъде извършена заради протеста на съдебните медици, които не са получавали пари от месеци, но заради това, че става дума за дете, те направиха изключение.

Все още няма задържан за жестокото убийство, но прокурор Чавдаров заяви, че се работи по горещи следи.

Детето живеело с баба си и дядо си и двете си сестри -  Аксиния, на 8 г., и Катя -  на 4 в ромския квартал "Максуда". Майката и бащата заминали преди три месеца да работят във Франция, съобщи в. "24 часа". Там продавали дрехи. Стефан бил при тях, но го върнали в България на 1 май, защото не можели да работят. Очакваше се късно вчера майката да се върне. Тя не знаела, че синът й е мъртъв, казали й само, че е изчезнал.

Никой не знае как е станало. В събота по обяд бабата Севда къпела двете момичета, а Стефан излязъл да играе пред къщата. По-късно съседско дете го видяло да отива към магазина на близката улица. Искал да си купи дъвка или вафла, но имал само 2 стотинки и магазинерката не му дала.

Хората в квартала смятат, че детето е било отвлечено. Разказват за ромка наркоманка, която била от кв. "Владиславово".
“Нея вече са я хващали в София да краде дете”, казва комшия на убитото момче. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Намереното мъртво дете е било удушено | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди