изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:31 EET
КАЛИАКРА ГОСТУВА НА ЧЕРНО МОРЕ    
СпортДнес от 18.00 часа са срещите от 28-ия кръг на "А" футболна група.

Отборът на Калиакра, който в края на миналата седмица победи Видима-Раковски с 1:0 и така записа първи домакински успех за пролетния полусезон, ще гостува на коравия тим на Черно море.
Старши треньорът на каварненци Тони Здравков няма да може да разчита само на преотстъпения от Левски халф Лъчезар Балтанов, който е контузен. Всички останали са здрави и участваха пълноценно в подготовката на отбора за предстоящия сблъсък. "През есента ги бихме, сега отново ще излезем на терена, за да играем за победа", каза президентът на българското Каляри Венцислав Василев.
Междувременно стана известно, че в лагера на "моряците" има много кадрови проблеми преди мача на стадион "Тича". Заради получени жълти картони в двубоя с Локомотив (София) цели четирима играчи са наказани от дисциплинарната комисия. Самуел Камазола "гори“ за един мач, а Марко Тиаго, Александър Александров и Сашо Александров – за по два, така че няма да бъдат на разположение на Стефан Генов и за гостуването на Миньор. Проблемите стават още по-сериозни заради многото контузени състезатели. Даниел Георгиев е аут до края на сезона, а с травми в състава на варненци са още четирима футболисти - Росен Колев, Адемар Жуниор, Даниел Ратников и Станислав Стоянов. Едва днес ще се разбере кой от тях ще може да играе в срещата с Калиакра. При това положение треньорът на Черно море Стефан Генов със сигурност ще трябва да попълва групата за мача с футболисти в юношеска възраст.
 


Сходни връзки

КАЛИАКРА ГОСТУВА НА ЧЕРНО МОРЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди