изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 00:08 EEST
ШЕСТВИЕ, КОНЦЕРТИ И ХОРО НА 24 МАЙ    
КултураС благодарствен молебен от 9 часа в храм "Свети Георги" ще започне програмата, с която Добрич отбелязва Деня на славянската писменост и на българската просвета и култура - 24 май. Празничното шествие на дейците на образованието, културата и науката е насрочено за 10 часа на площад "Свобода".


Час по-късно на естрадата ще започне концерт с участието на ПТА "Добротица" и танцов ансамбъл "Сборенка" при СОУ "Св. Климент Охридски". За същия час, но на младежката площадка в парка, е насрочен концертът на ансамбъл "Добруджа" и ПФТС "Добруджа". В 16 часа също там ще се извие празнично хоро с участието на оркестър "Бисери", ще се представи и театрален състав "Зорница" при читалище "Й. Йовков". От 9 до 19 часа ще продължи традиционният събор на Добрич в градския парк "Свети Георги". В 18 часа ще започне празничният естраден концерт на площад "Свобода" с участието на изпълнители от студио "Сарандев", хип-хоп формация "NNS Crew", танцов комплекс "Алекдсия - Изида", квинтет "Новите" при СОУ "Св. Климент Охридски". Пред храм "Свети Георги" във времето от 10 до 20 часа в деня на празника ще има базар на книги на добрички творци.
 


Сходни връзки

ШЕСТВИЕ, КОНЦЕРТИ И ХОРО НА 24 МАЙ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди