изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:19 EEST
Атентат срещу герберката Сузана Николова    
Новини

Неизвестни бандити запалиха лъскавия Лексус на зам.-председателя на общинския съвет Сузана Николова. Атентаторите взломили първо гаража на видната герберка, после залели със запалителна течност новичкото и доста скъпо японско возило, и драснали клечката, пише Под тепето. Сузана Николова няма никаква идея каква е причината за палежа. Нямам врагове, каза тя.



Бандитите, залели със запалителна течност луксозния Лексус на зам.-председателката на общинския съвет Сузана Николова, са я следели. Атентаторите са изучили навиците на герберката и са установили с точност къде се намира гаражът, в който тя паркира японското си возило.

Самата гаражна клетка се намира на около 400 метра от блока, в който живее една от първите дами в пловдивската структура на ГЕРБ. Домът й се намира на булевард „Мария Луиза”, а гаражът - на улица „Стойчо Мошанов”.

Всъщност, Николова има два гаража пред блок на №50, близо до представителството на БЧК под тепетата. Ами доста притеснително е ако са ме наблюдавали, но нямам от какво да се страхувам. Ако е натиск за някое от решенията ми в общинския съвет - трябва да знаят, че на такъв не се поддавам. По този начин нищо не се решава. Това не е метод за решаване на конфликти, каза Сузана Николова.

Лексусът е купен преди малко повече от 2 години, модел 2008-а е и е доста скъп. Колата има пълно автокаско, не е лизингова, купена е кеш и се води на фирмата на мъжа й, която се занимава с PVC и алуминиева дограма.

Фирмата е от десет години на пазара и се разбираме чудесно с всички колеги, добави Николова.
Лошият вестоносец бил мъж от блока, пред който Николова ползва гаражна клетка.

Обади се в три часа сутринта. Съжалявам, колата ти изгоря, ми каза по телефона. Неговият гараж се намира в съседство с моя. За щастие, той е успял да спаси автомобила си. Дойдох веднага на място - имаше две пожарни коли, много пушек. Разбрах, че студентки видели пламъците и звъннали на 112, разкрива подробности от кошмарната нощ Сузана Николова.

Атентаторите са разбили и двата гаража, които ползва Николова, за да са сигурни, че няма да направят грешка. Строшили са катинара на клетката, в която се намирал Лексуса. Залели го стабилно със запалителна течност и драснали клечката на бялата, поне до снощи, японска машина.

Николова все още смята, че може да е станала грешка, въпреки, че е изключено. Докато екип на Под тепето бе на място, оглед на овъгления автомобил превиха застрахователни агенти. Там бе братът на Сузана Николова и колегата и от общинския съвет Димитър Керин. От багажника на Лексуса се подаваха пачка вестници, папки с преписки от общинския съвет, оцеляла от пламъците бутилка вино.

Преди пет години зам.-председателката на общинския съвет си е имала взимане-заване със застрахователи. Откраднали колата й, но после я открили.

Колегите й от всички политически групи в местния парламент остро осъждат атентата срещу старейшината и се надяват полицията да разкрие най-скоро извършителите. http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Атентат срещу герберката Сузана Николова | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди