изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:03 EEST
Доминик Строс-Кан подаде оставка    
По света Директорът на Международния валутен фонд (МВФ) Доминик Строс-Кан подаде оставка заради обвинения в сексуално нападение, предаде АФП, цитирана от БНР. Строс-Кан бе задържан в събота след повдигнати обвинения от камериерка, работеща в хотела, в който французинът е бил отседнал.



Съдът в Ню Йорк днес ще разгледа отново искането на адвокатите на Доминик Строс-Кан клиентът им да бъде освободен под гаранция, съобщиха световните агенции, цитирайки говорител на прокуратурата.
На заседание в понеделник съдията реши Строс-Кан да остане в ареста и отхвърли предложението на защитата му да бъде пуснат под гаранция от един милион долара, заради опасения, че може да избяга във Франция.
Този път адвокатите се надяват да постигнат разрешение за временното му освобождаване, тъй като смятат да предложат мерки за стриктно наблюдение на Строс-Кан, например да му бъде поставена електронна гривна, която да показва местонахождението му, или да предаде паспорта си, както и други "много стриктни условия", които ще направят бягството му от САЩ невъзможно. http://dnes.dir.bg
 


Сходни връзки

Доминик Строс-Кан подаде оставка | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Доминик Строс-Кан подаде оставка
Автор: Anonymous да 2011-05-19 @ 07:42 EEST

Глупак, намерил в САЩ да изнасилва. Да беше изнасилвал в Булгария, тогава управниците ни щяха и ордени, и медали да му дадат.

Доминик Строс-Кан подаде оставка
Автор: Anonymous да 2011-05-19 @ 09:31 EEST

Изнасилвал - друг път! Като решат световните главнокомандващи да отстранят този или онзи неудобен - веднага се намира любезната камериерка, секретарка, журналистка или друг вид благородна девица, готова да служи на справедливата кауза. Айде моля ви се, не ни занимавайте с детски сюжети за приключенски романи!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди