изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:10 EEST
ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ /ВИДЕО/


ОВЕН - Един интересна среща ще подобри настроението ви, но за целта трябва да поканите гости. Не се заравяйте в собствените си страхове и не се измъчвайте за това, което не сте успели да направите.
ТЕЛЕЦ - Ден, в който не бива да си оставате в къщи, освен ако не се налага да се занимавате с децата си. Можете добре да се повеселите и да срещнете нови приятели.
БЛИЗНАЦИ - Ще започнете деня с усещането, че ще се случи нещо хубаво и то непременно трябва да стане, ако не иска - вие го направете. Нерешителност и плахост може да доведат до проблеми.
РАК - Домашните ангажименти ще са дневен ред и ще ви се струва, че никога няма да свършат. Не се претоварвайте. Може да ви се обадят с предложение за по-интересна работа.
ЛЪВ - Ще се справите с домашните задачи навреме, за да можете да направите онова, което искате. Забравете грижите, направете няколко упражнения и ще видите, че ще се почувствате като нов човек.
ДЕВА - Емоциите ви ще бъдат силни, гледайте да не изплашите отсрещната страна с тях. Трябва да сте особено предпазливи, ако искате да съхраните интимната си връзка.
ВЕЗНИ - Днес ще сте склонни да се задълбочавате в собствените си чувства и ще пренебрегвате тези на околните. Трудно ще контролирате желанията и настроенията си. Не се опитвайте да промените другите.
СКОРПИОН - Отложете решаването на важните въпроси за друг ден, а днес се забавлявайте и правете нещата, които обичате. Не се притеснявайте относно финансови въпроси.
СТРЕЛЕЦ - Няма да ви се иска да стоите на едно място, сред обичайните предмети и хора, иска ви се разнообразие. Толкова много думи ще се кажат днес, че ако приемате всичко сериозно, ще ви се "пръсне" главата.
КОЗИРОГ - Един прекрасен ден. Ще научите нови любопитни факти. Посветете деня на нещата, които истински ви вълнуват, споделете с близките си своите планове.
ВОДОЛЕЙ - Мисълта ви не спира да работи. Иска ви се да направите нещо наистина смислено и полезно на работното си място и тази мисъл няма да ви дава мира. Увеличете физическото натоварване.
РИБИ - Ще сте готови да помогнете на всички, които се обърнат към вас за услуга. Все пак внимавайте да не злоупотребят с добрите ви намерения.


 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 22 МАЙ /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди