изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:58 EET
Стефан Софиянски: 2012 ще има предсрочни избори    
ПолитикаСофия /КРОСС/ 2012 ще има предсрочни избори. Това прогнозира председателят на Съюза на свободните демократи Стефан Софиянски в предаването „Директно: Карбовски" по Нова телевизия. „Важно е хората да повярват, че има някаква перспектива. В момента боледува България, боледува и икономиката, отделно боледува и демокрацията", каза Софиянски.

По думите му в момента държавният резерв е 4,7 млрд.лева. „Борисов започна да управлява с 8 млрд. лв. държавен резерв, но няма никакъв резултат. Няма никакъв резултат от това управление. Българинът живее по-зле от както Борисов управлява", каза бившият кмет на София.
„Не можеш да управляваш държава между два футболни мача и между две предавания. Днес България се е отдалечила от държавите в ЕС. Аз се срамувам от това правителство и от този премиер на България. Той напомня повече на миналото", каза още той.
Софиянски обясни, че зависи от изборите между десните партии дали той ще участва в изборите за кмет на София. „Обществото на демократичните хора търси хората, които търсеха промените", каза Софиянски.
„Това, което липсва на това правителство е начина, по който България да има икономически растеж. Имаме постоянно спад", каза още той.
 


Сходни връзки

Стефан Софиянски: 2012 ще има предсрочни избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди