изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:32 EEST
ОГРОМЕН ИНТЕРЕС КЪМ РЕГИОНАЛНИТЕ ТУРНИРИ ПО ТЕНИС ЗА ДЕЦА НА ИЗИДА    
СпортДобричлиите Виктор Дойчев, Карина Георгиева, Пламен Луканов, Марина Христова и 6-годишната Михаела Йорданова стъпиха на стълбичката на победителите. Сред призьорите имаше състезатели от Разград, Варна и Каварна.




Много тенис, хубави емоции и сълзи белязаха регионалния турнир при децата до 8-годишна възраст, който се проведе на кортовете на Изида в Добрич. В надпреварата се включиха 19 момичета и момчета от клубовете от Варна, Добрич, Разград и Каварна.
Златният медал спечели Николай Неделчев от Разград, който по пътя към върха не даде никакъв шанс на своите конкуренти. На финала той надделя над Хачик Ваpжабедян от варненския клуб Велто. Отлично в турнира се представиха и ракетите на Изида – Виктор Дойчев и Карина Георгиева. Двамата достигнаха до полуфиналите след прекрасни победи. За много от участниците днешната им изява беше дебют в състезание. Техните победи зарадваха родителите, роднините и треньорите им. Не липсваха и сълзи, тъй като за първи път малките тенисисти се сблъскаха и със загубата.
Домакините организираха и утешителен турнир, които също премина при големи емоции и оспорвани срещи. Първи стана Пламен Луканов от ТК Добрич, който на финала надделя над Марина Христова от Изида в интересен двубой. На стълбичката на победителите се качиха и Михаела Йорданова от Изида и Ралица Павлова от Каварна, достигайки до полуфиналите след победи на четвъртфиналната фаза.
Наградите бяха връчени от директора на турнира Юри Дойчев. За всички призьори имаше предметни награди, а след награждаването участниците охладиха летните горещи страсти със сладолед от „Изида”.  
Срещите в турнира преминаха при отлична организация, след като домакините бяха осигурили за всеки корт по един съдия. След надпреварата стартираха и мачовете от регионалния турнир при 10-годишните, към който също имаше огромен интерес. При момчетата се записаха да участват 18 тенисисти, а при момичетата – 10. Сред тях имаше състезатели от Варна, Добрич, Русе, Каварна и Разград. снимки - в профила на Изида във Фейсбук - ТУК
 


Сходни връзки

ОГРОМЕН ИНТЕРЕС КЪМ РЕГИОНАЛНИТЕ ТУРНИРИ ПО ТЕНИС ЗА ДЕЦА НА ИЗИДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди