изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:14 EEST
СДС внася искане за оставка на министър Найденов    
НовиниРъководството на СДС си е поставило амбициозната задача да постигне обединение на всички десни формации или на повечето десни формации, каза в Добрич кандидатът за президент от СДС Румен Христов


Кандидатът на СДС за президент Румен Христов има богат управленски опит като бивш зам.-министър и министър на земеделието, главен секретар в президентството и познава тази институция. Той бе там, когато институцията бе във възход и с авторитет. Занимава се и с бизнес. Така главният секретар на СДС Димитър Иванов представи кандидатът на СДС за президент на пресконференция в Добрич. Самият Румен Христов обясни, че се кандидатира, за да се даде алтернатива на хората при избора на президент. Той счита, че СДС и Синята коалиция са единствената алтернатива в момента. Няма как АТАКА да е алтернатива на ГЕРБ, тъй като те се подкрепят. Няма как БСП и ГЕРБ да са алтернатива, тъй като ГЕРБ продължава  енергийната политика на тройната коалиция. Ръководството на СДС си е поставило амбициозната задача да постигне обединение на всички десни формации или на повечето десни формации. Нашите избиратели не ни харесват, защото сме разединени. Искаме да сме алтернатива на ГЕРБ, защото те не изпълниха почти никой от обещанията, които бяха дали.
Категорична опозиция сме по отношение на секторните политики – икономическа, енергийна, социална, политиката по отношение на земеделие. Непосредствено след празниците ще поискаме оставката на земеделския министър Мирослав Найденов заради липса на всякаква политика в земеделието. Оплакванията от земеделските производители са много големи от лошата политика, която се води. От това, че нищо от обещанията на ГЕРБ не е свършено. Нито по отношение на акциза за горивата, хората трябва да връщат субсидии заради лоши ортофотокарти, не овладя шапа, въведе стандарти, които увеличиха цените на хранителните стоки.
Според Павлин Павлов – кандидат за кмет на Синята коалиция за Добрич: "Най-важният проблем на Добрич е оттеглянето на големите инвеститори. Голяма част от тях оттеглиха производството си в чужбина, или закриха бизнеса си тук.
Детелина Николова управлява добре. Община Добрич е в Топ 10 по усвояване на евросредства. Има награда за най-прозрачна община. Но, това не означава, че не може по-добре."
 


Сходни връзки

СДС внася искане за оставка на министър Найденов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди