изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 10:28 EEST
Самоубилият се шофьор от парламента с тежко психично заболяване    
Новини35-годишният шофьор в парламента Евгени Димитров е бил в депресия, преди да сложи край на живота си. Той е имал здравословни проблеми. Мъжът бил воден по болници и му открили тежко психично заболяване, заради което имало вероятност да го настанят за лечение. Предполага се, че това е основната причина за решението на Евгени да сложи край на живота си, пише "Монитор".

Младият мъж се простреля в главата понеделник и почина няколко часа по-късно във ВМА. Той се е прострелял в дясното слепоочие, а куршумът е излязъл през лявото и половината му лице е било отнесено.

След инцидента Димитров е бил открит от съседи в дома си. Както вече се разбра, мъжът е бил шофьор на председателя на парламентарната група на ГЕРБ Красимир Велчев.

По думите на главния секретар на Народното събрание Иван Славчов никога не са получавани оплаквания от депутати за работата на Евгени.

За последно колегите му го видели в петък в 18,25 часа. Тогава Димитров оставил служебната си кола в гаража на парламента и излязъл в почивка.

Димитров сложи край на живота си на 23 май.
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Самоубилият се шофьор от парламента с тежко психично заболяване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди