изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:31 EEST
Борисов не изключва вариант за предсрочни избори    
Политика

Категорично не съм съгласен с действията на "Атака" и те го знаят. Цели държави фалират, а ние трябва да се заминаваме със звука от джамията. За това има кмет, общински съвет, не е това начинът. Това каза пред бТВ министър-председателят Бойко Борисов.



Пет пъти съм печелил избори с подобни заплахи, не само от него, заяви Борисов в отговор на думите на Волен Сидеров, че от тук нататък "Атака" ще е най-сериозната опозиция на ГЕРБ. Няма друг луд, който във финансово-икономическа криза, най-тежка в света, да направи правителство на малцинство, само заради България да си жертва партията, кариерата и всичко, заяви премиерът. Не им прави чест преди година и половина да заявяват, че най-важното е да има правителство и ще го подкрепят, а сега, когато наближават изборите, едва ли не и за първия сняг да ни обвиняват. Не им желая подкрепата, заяви министър-председателят.

Нямаше да го направя това правителство, ако не бяха излезли да ни подкрепят Синята коалиция, "Атака" и РЗС. РЗС се извъртя на шестия месец, Синята коалиция се извъртя на шестия месец, сега и "Атака" се извърта след година и половина. Питам се защо не ни го казаха това преди две години, каза Бойко Борисов. Той заяви, че тогава нямаше да състави правителство на малцинството.

Според премиера избори 3в1 не са невъзможни. Предсрочни избори не са изключен вариант, каза той. Това, което прави "Атака" в момента, налива вода и в двете мелници - и на ДПС, и на "Атака" и пак е срещу нас, смята Борисов. По думите му обаче, ГЕРБ има достатъчно подкрепа от независимите депутати. Наблюдавам събитията и в зависимост от тях ще вземем решение като партия какво да правим, посочи премиерът и допълни, че не прави чест на РЗС, "Атака" и Синята коалиция като наближават изборите да се отмятат.

На въпрос дали има информация от ДАНС, че в джамията в София се проповядва радикален ислям, Борисов заяви, че навлизането на външни имами в Родопите при българите мохамедани има своя риск. В изявите на Сидеров има неща, с които безспорно не съм съгласен. Но колкото по-малко се говори и се оставят службите да работят, толкова по-добре, добави Бойко Борисов. http://www.dariknews.bg

 


Сходни връзки

Борисов не изключва вариант за предсрочни избори | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Борисов не изключва вариант за предсрочни избори
Автор: Anonymous да 2011-05-25 @ 10:57 EEST

Бойко, тичаш в грешна писта - не може под предлог за грешно разбрана толерантност да тероризираш собствения си народ с виене и килимчета в християнска държава. не може да сии затваряш очите пред Юзеирови и компания. Удобните и високо платени журналисти ме отвращават съвсем. Защо в Европейския съюз няма изнесени тонколони и килими? Колоните трябва да се свалят и никакви килимчета извън храма им. Абе вие софиянците - големи капути се оказахте.


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди