изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:11 EEST
Бъдеща инженерка стана „Мис София”    
Мис & Мистър Бъдещата строителна инженерка Марина Генова грабна престижната титла “Мис София ” 2011 г. на конкурса, който се проведе преди броени дни в Роял фолк клуб.


  Красавицата, която демонстрира перфектни мерки, интелигентност и остроумие, в свободното си време се занимава с йога. Тя не се поддаде на провокациите на водещия – Dj Stuffi, който се опита да я подхлъзне с пиперливия си език. На въпроса парите имат ли значение, първокурсничката от ВИАС отговори с въпрос: „а размерът има ли значение?”, с който предизвика аплодисментите на публиката.
  На второ място в конкурса бе избрана Савина Илиева, която се готви да учи в Хага, а трето място заслужи - екзотичната Синтия Котис, в чийто жили освен българска тече и негерийска кръв.
  В журито, което избра победителките, бяха представители на бизнеса и медиите. Освен със сериозни парични суми, призьорките си тръгнаха и с куп допълнителни стимули, осигурени от Интер хотел Велико Търново и Jewel skin clinic. В паузите между трите тура, в които девойките дефилираха по банските костюми на Seven Seconds, спортното и официалното облекло на марка Кокетна, гостите се забавляваха с изпълненията на атрактивното трио – Крум, Дебора и Кристияна.

http://gossip.erogance.eu/

Мис София Галена Стоичкова показа прелести на ревю

СИЛИКОНОВИЯТ ВИХЪР ЙОАНА ХРИСТОВА ПРЕВЗЕМА МЕДИИТЕ

ЛИЛИЯ ТЕТЕРЕКОВА СТАНА " МИС СОФИЯ – ЗИМА 2009"

НОВАТА МИС СОФИЯ

Галена Георгиева заслужено спечели Мисис България 2010

 


Сходни връзки

Бъдеща инженерка стана „Мис София” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди