изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:25 EEST
ГЕРБ в Сепарева баня се разцепи заради кметски номинации    
ПолитикаЗаради разногласия около кандидат-кметската номинация, структурата на ГЕРБ в Сепарева баян днес се разцепи. Десетина от учредителите й, начело с общинския председател Росен Тимчев са депозирали оставки, съобщи БТА, цитирайки Тимчев.



Недоволните ще имат и собствена номинация за кмет - Михаил Кметски (бивш директор на РИОКОЗ-Кюстендил и един от учредителите на структурата на ГЕРБ в града). Те смятат, че зад номинацията ще застанат и други десни партии."Искаме да се разграничим от политиката на ГЕРБ на местно ниво, която се променила след влизането на нови хора, които преследват лични цели", допълни Тимчев.

В курортния кюстендилски град Сепарева баня преди дни имаше общинско събрание за номинация на кандидати за кмет и общински съветници. Местната структура трябва да предложи няколко имена, които да бъдат одобрени от ръководството на ГЕРБ. По информация на местни медии номинирани са били Калин Гелев - един от новите ръководители на формацията в Сепарева баня, училищната директорка Емилия Гелева и шефът на ВиК Иво Иванов.

Напусналите днес още тогава обявили, че няма да подкрепят никой от излъчените кандидати независимо от решението на Изпълнителната комисия на национално ниво. http://www.dnevnik.bg/
 


Сходни връзки

ГЕРБ в Сепарева баня се разцепи заради кметски номинации | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди