изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 03:44 EEST
"Е.ОН" ИСКА ПОМОЩ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ НА ТОК    
ИкономикаНерегламентираното потребление на електрическа енергия в Североизточна България продължава да е в граници, значително по-високи в сравнение с другите страни от ЕС, въпреки усилията и мерките, предприети от "Е.ОН България" през последните години.

Това съобщават от пресцентъра на компанията. Оттам добавят, че през първите три месеца на годината служителите на компанията са обработили 1898 констативни протоколи за нерегламентирано ползване на електроенергия, което е с 60 % повече в сравнение със същия период на м. г. За първото тримесечие служебно начислената електроенергия е 13,2 гигават часа - с 16 % повече от количеството за същия период на 2010 г. Количеството служебно начислена електроенергия почти се равнява на общото месечно потребление на град като Шумен, добавят от дружеството.
За да бъде този въпрос трайно решен, е необходимо предприемането на по-строги мерки спрямо нарушителите, категорични са от компанията. "Е.ОН България" възнамерява да обсъди с Държавната комисия за енергийно и водно регулиране (ДКЕВР) промени в Общите условия на договора за снабдяване и разпределение на електрическа енергия, заявяват от компанията. По-конкретно дружеството обмисля да предложи увеличение на периода на изчисляване на количествата потребена, но незаплатена енергия за изминал период в случаите, когато, по безспорен начин и с експертиза на независим орган, е доказано неправомерно ползване на електроенергия. Към настоящия момент този период е 180 дни. Компанията възнамерява да предложи той да бъде увеличен на 360 дни. От фирмата заявяват, че имат нужда и от подкрепата на клиентите си в разкриването на незаконно поведение на манипулиране на електромери или инсталиране на скрити електрически връзки. Клиентите, които желаят да подадат сигнал, могат да се обадят на 0700 161 61, да изпратят съобщение до service@eon-bulgaria.com или писмо до един от Центровете за обслужване на клиенти на компанията, като от компанията гарантират тяхната конфиденциалност.
 


Сходни връзки

"Е.ОН" ИСКА ПОМОЩ СРЕЩУ КРАДЦИТЕ НА ТОК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди