изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:52 EEST
КЗК ОТМЕНИ РЕШЕНИЕ НА УС НА Е.ОН БЪЛГАРИЯ МРЕЖИ    
ИкономикаКомисията за защита на конкуренцията отмени като незаконосъобразно решение на УС на "Е.ОН България мрежи" АД за класиране на участниците и избор на изпълнител в процедура в частта по обособена позиция за доставка на бетонни комплектни трансформаторни постове, съобщиха от пресцентъра на комисията.

Оттам добавят, че производството е образувано по жалба на "Павел и синове електрик" ООД. Според протокола жалбоподателят е класиран на трето място. Комисията е проверила документацията на класираните на първо и второ място – "ЗАВН Добрич" АД и "Елком МД" ООД, и е установила, че вторият участник е представил резултати от изпитания в Националния институт по електротехника за изследване, развитие и изпитване в Крайова, с което офертата му отговаря на изискванията. "ЗАВН Добрич" АД обаче е представила в офертата декларация, подписана от изпълнителния директор, че ще предостави протоколи за типови изпитвания, отговарящи на техническите изисквания. Тъй като тази декларация не може да бъде приета като доказателство, че изделията съответстват на стандарта, КЗК счита, че офертата на участника не отговаря на изискванията и е върнала процедурата за нова оценка.
 


Сходни връзки

КЗК ОТМЕНИ РЕШЕНИЕ НА УС НА Е.ОН БЪЛГАРИЯ МРЕЖИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.49 секунди